• Start
  • Agenda
  • Door onvoorziene omstandigheden gaat het Nieuwjaarsconcert 20 januari a.s. niet door

Door onvoorziene omstandigheden gaat het Nieuwjaarsconcert 20 januari a.s. niet door

 

Speciaal voor hen die overwegen zelf, of wellicht hun kinderen meer met muziek in aanraking te laten komen, is dit een mooie gelegenheid nader kennis met ons te maken. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Zowel jong als oud. Niet alleen de jongeren vinden de weg naar onze vereniging, maar ook de wat ouderen, die in hun jeugd muziek hebben gespeeld, maar daar toen mee zijn gestopt en nu weer een hernieuwde start willen maken. Onze vereniging kent de nodige leden die op latere leeftijd de draad van de muziek weer hebben opgepakt. Voor het opleiden van onze leden zijn diverse gediplomeerde instructeurs beschikbaar. Wellicht spreekt u dat aan, om zelf nader kennis te maken met deze prachtige hobby. 

 

Het Stedelijk Orkest Borne bestaat uit circa 40 leden en een tiental leerlingen in opleiding. De vereniging heeft een bestuur bestaande uit 6 leden, en diverse commissies. 

Voor nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


© 2017 - Stedelijk Orkest Borne