Actie 6 lessen voor €6,-

Unieke mogelijkheid om een muziekinstrument te leren spelen

6 lessen voor 6 euro, stedelijk orkest borne

Geef je op!​

Als jij eens wilt uitproberen of een instrument bespelen wat voor u of voor uw kind is, bieden wij de mogelijkheid om 6 lessen voor €6,- vrijblijvend te proberen. U kunt zelf het desbetreffende hout, koper of slagwerk instrument uitkiezen die u zou willen bespelen. Dit instrument krijgt u van ons in bruikleen. Voor meer informatie over deze muzieklessen kunt u mailen naar info@stedelijkorkestborne.nl.

Tarieven:
Voor meer informatie over de tarieven voor muziekles kunt u contact opnemen via info@stedelijkorkestborne.nl

Contributie: €18,02 per maand

Muzieklessen worden iedere week, met uitzonderingen van de schoolvakanties, verzorgd.

Maak kennis met de docent

Graag stelt Stedelijk Orkest Borne zijn saxofoondocent voor

Klarinet/Saxofoon docent

Frits Pol

Frits begon als 11 jarige jongen als klarinettist bij de muziekschool in Almelo. Op het conservatorium behaalde hij het docent- en uitvoerend examen voor klarinet. Een aantal jaren later heeft hij ook het diploma gehaald voor Saxofoon. Na zijn studie heeft Frits jaren lang solo concerten gegeven in binnen- en buitenland. Frits is al lange tijd docent klarinet en saxofoon bij het Stedelijk Orkest Borne. Hij geeft ieder vrijdagmiddag en zaterdagochtend muziekles.

Muziekles via de vereniging

Spelen en leren binnen het SOB

Het Stedelijk Orkest Borne biedt de mogelijkheid tot het volgen van een HaFaBra opleiding. Deze lessen worden verzorgd door onze eigen gekwalificeerde muziekdocenten, of in samenwerking met de Bornse muziekschool. Daarnaast wordt ieder lid de mogelijkheid geboden om een instrument in bruikleen te nemen zodat er niet direct een instrument aangeschaft hoeft te worden.